Başkent Üniversitesi Avni Akyol Ümit Vakfı Anaokulu
Aziziye Mh.1007.Sk No19/1 DÜZCE

VİZYON

Okul Öncesi Cağına gelmiş çocuklarımızı Türk Milli Eğitimin Amaçları ve Okul Öncesi Eğitimin Amaç ve Temel İlkeleri doğrultusunda, kendine güvenen, araştıran, sorgulayan, yaparak, yaşayarak öğrenen, paylaşımcı, kendini doğru ifade edebilen, sorumluluk alabilen çocuklar olarak yetiştirmek, çocukların fiziksel, sosyal,duygusal ve bilişsel gelişimlerini en sağlıklı şekilde geçirmesini sağlayan, onları hayata hazırlamayı ve ailelerimizi okul öncesi eğitimi konusunda bilgilendirmeyi amaçlayan Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, topluma, doğaya saygılı ve duyarlı bireyler yetiştirilmesine temel hazırlamaktır.

MİSYON

Eğitim ortamlarında çocuklarımızı hayata hazırlayan, çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren ,azimli, kararlı, üretken, paylaşımcı nesillerin yetişmesini sağlamak, fiziksel donanımımız, eğitim öğretim etkinliklerimiz ve çalışan personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne ve babalar için de özgün, kaliteli, nitelikli, tanınan ve tercih edilen, yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olan eğitim kurumu olmaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

07:45 - 12:45 Sabah Grupları 12:45 - 17:45 Öğlen Grupları

OKULUMUZ İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.

Proje Çalışmaları

Beslenme Dostu Okul Projesi, Okullarda Orman Projesi, Eko Okullar Projesi, Kardeş Okul Projesi, Yetim Kardeş Projesi